OKbase je kompletní

13. prosince 2011

OKbase je kompletní

Softwarová společnost OKsystem dokončila v roce 2011 vývoj modulu Mzdy a platy, který je součástí komplexního informačního systému pro řízení lidských zdrojů OKbase.

Komerční společnosti i organizace veřejné správy tak mohou s výhodou využívat provázané agendy v následujících oblastech:

  • Docházka
  • Personalistika
  • Mzdy a platy
  • Stravování
  • Správa čipových karet

Systém OKbase využívá moderní vícevrstvou architekturu, a tak jej mohou uživatelé využívat nejenom v tradičním režimu s instalací ve vlastních prostorách, ale i v režimu poskytování software jako služby, prostřednictvím Internetu, mobilního telefonu a služeb cloud computing.

Modulární systém OKbase byl oceněn titulem IT produkt roku 2011. Pro společnost OKsystem je systém OKbase stěžejním produktem pro poskytování komplexních služeb a obchodní aktivity v příštím období.

Počínaje rokem 2012 bude OKsystem nabízet stovkám uživatelů mzdového systému OKmzdy možnost postupného přechodu na modul Mzdy a platy, spojený s využitím další funkcionality systému OKbase.

Pro Personální modul OKbase se v roce 2011 rozhodly organizace veřejné správy, a to Ministerstvo životního prostředí, Správa státních hmotných rezerv, Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský, Státní zemědělský intervenční fond, které užívaly personální systém OKinfo.

OKsystem uzavřel smlouvu o Revitalizaci OKinfa formou upgradu na OKbase s Magistrátem města Brno, dřívějším uživatelem OKinfa, který se po dvou letech zkušeností s jiným produktem vrací k OKinfu a OKbase. Ostatní uživatelé OKinfa přejdou na modulární systém OKbase v příštích dvou letech ve dvou krocích – nejprve dojde k náhradě personálního modulu OKinfa Personálním modulem OKbase, později bude přechod na OKbase završen migrací dat a přechodem z platového modulu OKinfa na modul Mzdy a platy OKbase.

Některý z modulů OKbase si v roce 2011 nově pořídily například firmy:

  • Českomoravska stavební spořitelna, a.s.
  • Huawei Technologies (Czech) s.r.o.
  • Levey & Jung s.r.o.
  • TECHNOSERVICE-technické a komerční služby, s.r.o.
  • POLL, s.r.o
  • Simac Technik ČR
  • Dřevoterm, s.r.o.
  • CRV Czech Republic, spol. s r.o.
  • Eberspächer spol. s r. o.

OKsystem získal od MPO v rámci Operačního programu Podnikání a inovace dotaci na rozvoj dalších modulů OKbase ve své brněnské pobočce. Modulární systém OKbase by se tak v příštích letech měl rozšířit o další moduly Time Management (včetně podpory pro řízení projektů) a Přístupový systém.

O společnosti OKsystem s.r.o.

OKsystem je česká softwarová společnost, která působí na trhu v oboru informačních technologií od roku 1990. Dodává software, technologie a poskytuje komplexní služby. Je řešitelem a poskytovatelem rozsáhlých aplikačních programových systémů ve vícevrstvé architektuře pro internet a intranet. Specializuje se také na řešení v oblasti informační bezpečnosti a čipových karet, návrh a realizaci datových skladů a související služby, jako jsou odborné konzultace, autorizovaná školení výpočetní techniky a testování znalostí IT profesionálů.


Další aktuality

Archiv aktualit

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

Zaujala vás OKbase?
Chcete se dozvědět více? Napište nám.

Upřesněte nám, co potřebujete vyřešit. Ozveme se vám zpět.






Informace o zpracování osobních údajů.
Položky označené * prosím vyplňte.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.